photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Ejekt your beauty with a Giveaway...



Ξέρεις η ομορφιά μπορεί να βρεθεί παντού! Εξαρτάται πόσο διατεθειμένος είσαι να κοιτάξεις πέρα από τα συνηθισμένα. Η ομορφιά μπορεί να βρεθεί μέσα στις νότες, στα ηχοχρώματα, στους στίχους, στις λέξεις. Κοιτάς λίγο δίπλα σου, ακούς, αφήνεσαι και όλα αλλάζουν μαγικά! Ακούς μια μελωδία και η ζωή γίνεται λίγο καλύτερη! Με τι έχεις συνδιάσει τις στιγμές σου ανεξαιρέτως καλές ή άσχημες; Με μουσική! Καθόλου τυχαίο! Η μουσική εμπνέεται από την ομορφιά και μιλάει για ομορφιά. Σου αλλάζει την αισθητική με ένα απλό άκουσμα! Ξέρεις δεν έχω καλύτερο από τις καλοκαιρινές συναυλίες! Να είμαι δίπλα στο κύμα και να ακούω ήχους! Ταξιδέυω έτσι απλά. Ιδιώς αν συνοδεύεται από το πιο εντυπωσιακό οπτικό show και πόσω μάλλον αν σε παράπλευρο περίπτερο έχω τη δυνατότητα να ενημερωθώ για τα τελευταία νέα της ομορφιάς. Υπέροχοι μου συνταξιδιώτες σ' αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν 2 μήνες, πάμε να ζήσουμε μαζί το απόλυτο μουσικό φεστιβάλ; Πάντα με ομορφιά. Η Lierac Hellas , χορηγός του πιο εναλλακτικού φεστιβάλ σου χαρίζει 10 προσκλήσεις να ζήσεις την απόλυτη μουσική βραδιά. Που; Στο Ejeκt Festival.
Το Ejekt Festival ξεκίνησε το 2005, αρχικά για να καλύψει την ανάγκη του ελληνικού κοινού για ένα εναλλακτικό φεστιβάλ με βάση την ηλεκτρονική μουσική. Η πρώτη διοργάνωση παρουσίασε ονόματα όπως οι Chemical Brothers, Dave Clarke και Bent. Από το 2005 διοργανώνεται σε ετήσια βάση ενώ έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά φεστιβάλ, με συνολικά πάνω από 55.000 επισκέπτες. Αποτελεί το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας που συνδυάζει ανερχόμενους καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή με πραγματικούς θρύλους της μουσικής. Από τη σκηνή του έχουν περάσει ονόματα όπως Moby, James, Bad Religion, Unkle, Faith No More, Pixies, Jarvis Cocker, Royksopp, Beastie Boys, Editors, Klaxons, The Vaccines, The Subways και πολλοί άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες του μουσικού κοινού. Το Ejekt βρίσκεται πάντα στις αναφορές του ελληνικού και διεθνή τύπου, είτε για το line-up του ή ακόμα και για το μοναδικό χώρο διεξαγωγής του, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Στις 16 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του στον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, την πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου. 
 Το EJEKT Festival 2013 υποδέχεται τους κορυφαίους Pet Shop Boys και τους θρυλικούς Happy Mondays, τον νέο σταρ της ηλεκτρονικής σκηνής James Blake, τη μεγάλη ελπίδα του βρετανικού ροκ Palma Violets και τον εξωπραγματικό beatboxer Faith SFX.

a Rafflecopter giveaway
PET SHOP BOYS
HAPPY MONDAYS
JAMES BLAKE
PALMA VIOLETS
FAITH SFX
BITTERSWEET / JAMMING FUNKERS / VIPER VIKINGS


I like the people
I like the song
This is my kind of music
They play it all night long...