photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Curly curly on the wall, Phyto Giveaway on the blog....



Kλείσε τα μάτια και αφέσου στα όνειρα σου... Ο χρόνος λειτουργεί πιο ευεργετικά για την ψυχολογία όταν μπορείς να ονειρεύεσαι. Δεν παίρνει πολλή ώρα. Να κλείσε τα μάτια σου και απλώς ζωγράφισε εικόνες. Αλήθεια εσύ όταν κλείνεις τα μάτια ποιο είναι το πρώτο χρώμα που πλημμυρίζει το μυαλό σου; Εμένα χωρίς δεύτερη σκέψη το γαλάζιο. Ονειρεύομαι παραλίες, το γαλάζιο της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού. Το καλοκαίρι είναι η πιο όμορφη εποχή, όχι απαραίτητα γιατί πάντα περίμενα τα δώρα για τη γιορτή μου, αλλά γιατί έστω και λίγο μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να αγγίξεις την ευτυχία, να επικεντρωθείς στα πιο απλά πράγματα... Σκέψου λίγο, το καλοκαίρι δεν είμαστε όλοι περισσότερο απαλλαγμένοι από εμμονές και πρέπει; Οι καλοκαιρινές εικόνες, οι καλοκαιρινές στιγμές γίνονται ελπίδα το χειμώνα, εκεί ανατρέχω κάθε φορά που με πιάνουν τάσεις φυγής! Κοιτάω την άμμο που έχει κολλήσει πάνω στο σώμα, το χαμόγελο της αυτάρκειας, τα μαλλιά πανέμορφα, κυμματιστά από το νερό της θάλασσας. Κοιτάω και καταλήγω πως τα πάντα είναι πιο όμορφα όταν υπάρχει φως πάνω τους. Το φως του καλοκαιριού. Και να σου πω και κάτι και τα μαλλιά είναι πιο όμορφα ανεπιτήδευτα. Σα να έχεις μόλις βγεί από τη θάλασσα. Το beach curly είναι τάση το επιβεβαιώνουν και τα catwalks των Roberto Cavalli, Alberta Ferretti και Isabel Marant. Ωραίο δεν θα είναι να έχεις κάθε μέρα αυτό το επιμελώς ατιμέλητο beach curly hair look ακόμη και στην πόλη; Δεν θες πολλά το κατάλληλο προϊόν. Ένα αρκεί. Έχουν βγεί πολλά στη δική μου λίστα είναι της Kerastage το Spay a Porter και το Bumble&Bumble Surf spray (το είδα από την Έφη Ανέστη και με έπεισε, όπως πάντα)! Ωστόσο έχω ήδη δοκιμάσει της Phyto το PhytoPlage, το πρώτο, το αυθεντικό λάδι του Patrick Ales σε συλλεκτική έκδοση. Σου είχα μιλήσει και εδώ γι' αυτό το μοναδικό αυτό το  λάδι που σε προστατεύει ενώ παράλληλα διατηρεί στα μαλλιά σου αυτό το σέξι wet look . Οι εντυπώσεις μου οι καλύτερες και γι' αυτό και επέλεξα να το μοιραστώ μαζί σου, για να είναι και οι δικές σου φωτογραφίες, που θα σε ταξιδεύουν το χειμώνα, ανέμελες και ξεχωριστές. Ακριβώς όπως θα είναι και τα μαλλιά σου.

Παίρνεις μέρος στην κλήρωση, το κερδίζεις στο στέλνω και τα υπόλοιπα βήματα είναι παιχνιδάκι.
Αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά , και όσο είναι ελαφρώς νωπά, εφαρμόζεις το σπρέι, αποφεύγοντας τη ρίζα . Αν θες μπορείς πιο πριν να εφαρμόσεις και αφρό για όγκο (προσωπικά έχω υπερβολικό οπότε δεν χρησιμοποιώ). Στη συνέχεια τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους ή χρησιμοποιείς πιστολάκι, τσαλακώνοντας τις τούφες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι για μπούκλες αν τα μαλλιά σου είναι ίσια, από τη μέση και κάτω τις δουλεύεις. Τέλος εφαρμόζεις ξανά το σπρέι που θα σου χαρίσει κράτημα, τσαλακώνοντας ξανά και πιέζοντας με τα δάχτυλα τις τούφες.
a Rafflecopter giveaway  
Tα βήματα είναι 3 και είναι υποχρεωτικά - 3 steps are mandatory :
1. Να κάνεις like στη σελίδα του All things you are στο facebookLike the page All things you are on facebook.

2) Κοινοποίησε την  picture στο προφίλ σου στο facebook ή το λινκ του διαγωνισμού (δημόσια).
 Share the  picture on your facebook profile and share the contest link on facebook (public).
 3) Να με ακολουθήσεις στο Bloglovin
Follow me on bloglovin.
Για επιπλέον συμμετοχές - For extra chances  :
1) Να ακολουθήσεις τη σελίδα στο twitter και να κοινοποιήσεις το διαγωνισμό.
 Follow me on twitter and tweet the giveaway.
2) Nα με ακολουθήσεις στο Instagram.
Follow me on instagram.
3) Nα μου γράψεις σε σχόλιο έτσι απλά πως φαντάζεσαι το φετινό καλοκαίρι.
 Σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν τα υποχρεωτικά βήματα η συμμετοχή θα είναι άκυρη. 
If not followed the mandatory steps participation will be invalid.