photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Bloom your mood up with Vichy Capital Soleil Giveaway....



Να σου πω μια ιστορία; Κάποτε ο μικρός πρίγκιπας θέλησε να καταγραφεί το λουλούδι του από έναν γεωγράφο. Ο γεωγράφος του απάντησε πως δεν καταγράφουν λουλούδια γιατί τα εφήμερα πράγματα δεν αποτελούν σημεία αναφοράς. Ο γεωγράφος εξήγησε στον μικρό πρίγκιπα πως εφήμερο σημαίνει απειλούμενο από γρήγορη εξαφάνιση. Ο μικρός πρίγκιπας το άκουσε και στεναχωρήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι το τριαντάφυλλο του ήταν εφήμερο...Σημεία αναφοράς είναι οι σταθερές που ορίζεις εσύ στη ζωή σου. Ό,τι έστω και εφήμερο εσύ προσπαθείς να διασώσεις σε πείσμα του χρόνου. Εγώ τώρα τελευταία την επιδερμίδα του προσώπου μου, υγιή. Ναι και αυτό είναι ένα σημείο αναφοράς. Πάντα είχα την τάση να επιστρέφω στους ανθρώπους που με κάνουν να αισθάνομαι ασφάλεια. Σε όσους έχουν πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά ακόμη και το μεγαλύτερο λάθος να έχω κάνει. Δεν είναι πολλά τα σταθερά σημεία στη ζωή κάθε ανθρώπου. Στη δική μου περίπτωση είναι ο μπαμπάς μου. Ό,τι πρόβλημα και αν έχω γυρνάω εκεί και ξέρω πως κάθε αγκαλιά θα είναι λυτρωτική. Ασφάλεια. Αυτό θέλω στη ζωή μου. Σιγουριά και ασφάλεια και σταθερά σημεία να αξίζουν. Αν έπρεπε να προσδιορίσω με βάση το χρόνο την ασφάλεια θα σου έλεγα πως θα ήταν καλοκαίρι. Το καλοκαίρι ίσως να φταίει ο ήλιος αισθανόμουν πάντα διαφορετικά. Σίγουρη και ανέμελη από καθετί. Πριν χρόνια δεν υπήρχε άγχος παρά μόνο το σχολείο και τα αγγλικά. Ήμουν μοναχοπαίδι μέχρι τα δέκα μου και καταλαβαίνεις. Η γονεϊκή αγάπη στο μέγιστο βαθμό. Και αυτή η ανυπομονησία για τις διακοπές στο μέγιστο βαθμό. Ήθελα θάλασσα, ήλιο, άμμο και τα κουβαδάκια μου. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο. Ήθελα να έχω δίπλα μου το μπαμπά μου και να χτίζουμε κάστρα. Πάντα στις διακοπές κουβαλούσα μαζί τον Μικρό Πρίγκιπα. Όταν κουραζόμουν από το παιχνίδι, κατάκοπη από τον ήλιο τον διάβαζα με ορμή σαν να ήταν η πρώτη φορά και όμως τον είχα διαβάσει άπειρες. Και ο Μικρός Πρίγκιπας είναι σημείο αναφοράς και ασφάλειας. Ακόμη και τώρα κάθε καλοκαίρι είναι μέσα στην τσάντα της παραλίας. Όπως ακριβώς είναι σημείο αναφοράς και ασφάλειας η αντηλιακή κρέμα προσώπου

Ανεξαρτήτως εποχής. Χειμώνα καλοκαίρι δε διανοούμαι να βγω χωρίς αντηλιακό προσώπου. Ενθουσιασμένη με την Vichy εδώ και χρόνια. Φέτος δε που εξέλιξε και τη σύνθεση της, πολύ περισσότερο. Βελτιστοποιημένο σύστημα φίλτρων με mexoryl που προστατεύει αποτελεσματικά από  τις UVA και UVB ακτίνες. Υφές ποικίλες και ένα ευρύ φάσμα που έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη, παρέχοντας υψηλή προστασία, λαμπερό μαύρισμα και αντιγηραντική δράση. Η δική μου αγαπημένη η Capital Soleil Dry Touch SPF 50 για ματ αποτέλεσμα. Δεν αντέχω στο πρόσωπο μου καμία έντονη μυρωδιά και καμία λιπαρότητα, ειδικά το καλοκαίρι. Η Dry Touch είναι μια λεπτόρευστη κρέμα, με ανάλαφρη υφή, απορροφάται αμέσως, δεν κολλάει και προστατεύει απόλυτα την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει. Περιέχει σωματίδια πούδρας σε υψηλή περιεκτικότητα που απορροφούν το πλεονάζον σμήγμα και δεν βλέπεις το παραμικρό ίχνος γυαλάδας στο πρόσωπο ούτε μετά από ώρες. Παράλληλα να σου πω πως δεν θα δεις ποτέ τα αντιαισθητικά λευκά κατάλοιπα στο δέρμα ενώ είναι απόλυτα ανθεκτική στο νερό. Το καλύτερο αντηλιακό για εμένα.
Τη σειρά έρχεται να συμπληρώσει και μια νέα αντηλιακή που έρχεται να σου λύσει τα χέρια. Vichy Capital Soleil με βελούδινη υφή SPF50. Μια ξεχωριστή αντηλιακή κρέμα με βελούδινη υφή που απορροφάται αμέσως, δεν κολλάει και δεν βαραίνει το δέρμα ενώ αμέσως μετά την εφαρμογή της το δέρμα είναι στεγνό και ενυδατωμένο για πολλές ώρες. Λογικό αν σκεφτείς πως περιέχει και υαλουρονικό οξύ, το οποίο βοηθά παράλληλα και στο ''γέμισμα'' της επιδερμίδας κάνοντας το δέρμα ομοιόμορφο. Το άρωμα της τόσο διακριτικό από ξύλο, ταλκ, λουλούδια, φρούτα, σαν καλοκαιρινή δροσιά. Η δράση της είναι τριπλή και σου κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι αφού εκτός από αποτελεσματική προστασία κάτω από τον ήλιο χωρίς ρυτίδες και κηλίδες, σου προσφέρει λαμπερό μαύρισμα και παράλληλα απαλή επιδερμίδα. 
Τη Vichy την αγαπώ για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, τις υποαλλεργικές της φόρμουλες που είναι κατάλληλες ακόμη και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, για το γεγονός πως δεν χρησιμοποιεί parabens αλλά κυρίως για το ιαματικό νερό που περιέχουν όλα της τα προϊόντα και κάνει το δέρμα μου ίδιο με μικρού παιδιού. Τι λες θα δοκιμάσεις τη νέα Vichy Capital Soleil με βελούδινη υφή SPF50; Τσέκαρε την τύχη σου. Το All things you are και η Vichy χαρίζουν σε δέκα τυχερούς το νέο αντηλιακό που είμαι σίγουρη πως θα γίνει και το δικό σου σημείο αναφοράς και ασφάλειας κάθε εποχή, όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για κάθε εποχή. Έτσι, γιατί το καλοκαίρι θέλει τα δικά του σημεία αναφοράς. Θάλασσα, ήλιος, έρωτας και αντηλιακό. 
a Rafflecopter giveaway


Tα βήματα είναι 4 και είναι υποχρεωτικά - 4 steps are mandatory :
1. Να κάνεις like στη σελίδα του All things you are στο facebook.  Like the page All things you are on facebook.

2) Κοινοποίησε την  picture στο προφίλ σου στο facebook ή το λινκ του διαγωνισμού (δημόσια).
 Share the  picture on your facebook profile and share the contest link on facebook (public). 
 3) Να με ακολουθήσεις στο Bloglovin
Follow me on bloglovin.
4) Να κάνεις like στη σελίδα της Vichy στο facebook.  Like Vichy page on facebook.
Για επιπλέον συμμετοχές - For extra chances  :
1) Να ακολουθήσεις τη σελίδα στο twitter και να κοινοποιήσεις το διαγωνισμό.
 Follow me on twitter and tweet the giveaway.
2) Nα με ακολουθήσεις στο Instagram.
Follow me on instagram.
3) Nα μου γράψεις σε σχόλιο έτσι απλά το δικό σου σημείο αναφοράς.
 Σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν τα υποχρεωτικά βήματα η συμμετοχή θα είναι άκυρη.  
If not followed the mandatory steps participation will be invalid.