photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

This summer has a novel Pink Sands story...




Παξοί. Μεγάλη παρέα. Ο ένας ξαπλώνει στην αιώρα, ο άλλος παίζει τάβλι στην ξαπλώστρα, η άλλη έχει κοιμηθεί κάτω από τις σελίδες ενός βιβλίου. Η παραλία έχει ψιλή άμμο και τα νερά είναι γαλαζοπράσινα. Γύρω ένα τοπίο επιβλητικό το μάτι σου φεύγει, παντού πράσινο. Αρμονικά δεμένο με το γαλάζιο της θάλασσας και τα κρυστάλλινα νερά. Κάπου κάπου την ησυχία την διαταράσσει το γέλιο της παρέας. Είναι όμορφες οι στιγμές που αφήνεσαι στην ησυχία, είναι όμορφες οι στιγμές στα Ελληνικά νησιά, έχουν χρώμα, το χρώμα που τους δίνεις εσύ. Το χρώμα των λουλουδιών, των βότσαλων, της θάλασσας, της άμμου, των μαγιό.
Σου είχα μιλήσει εδώ για τα εκπληκτικά μαγιό του brand pink sands, αλλά η εικόνα πίστεψε με αδικεί κατά πολύ την πραγματικότητα. Στην παρουσίαση της καλοκαιρινής της σειράς η Στεφανία Φραγκίστα, απέδειξε πως αν έχεις ταλέντο, όρεξη και αισθητική μεγαλουργείς. Αγαπώ πολύ τα μαγιό, όχι όμως τόσο, ώστε να είμαι εμμονική μαζί τους. Έχω όμως την συνήθεια κάθε καλοκαίρι να αναζητώ αυτό το ξεχωριστό, μοναδικό, θηλυκό και ταυτόχρονα καλοδουλεμένο μαγιό. Αγαπώ ό,τι ξεχωριστό, ό,τι είναι προϊόν αγάπης και ενθουσιασμού. Και η Στεφανία  σχεδιάζει με αγάπη. Αυτό το δείχνει κάθε σχέδιο της, κάθε γραμμή των μαγιό και των ρούχων της, η παραμικρή λεπτομέρεια. Αν και εσύ αγαπάς τις μικρές πολυτέλειες και αν οι λεπτομέρειες κάνουν την ουσία, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα πιο ωραία μαγιό του φετινού καλοκαιριού και να επιλέξεις. Δύο μοναδικές συλλογές : I Want to Be a Star και A Box of Macarons”. Η συλλογή Resort 2013, I Want to Be a Star, με στοιχεία fun και rock αλλά και κοριτσίστικες ρομαντικές πινελιές, ετερόκλητα στοιχεία πλήρως εναρμονισμένα με το υπόλοιπο σύνολο. Τολμηρά μπικίνι με prints χρυσών και ασημένιων αστεριών συνυπάρχουν με τα πιο ρετρό polka dot στράπλες, ενώ τα jean και jacquard σορτσάκια συναγωνίζονται τα girly φορέματα με ανοιχτή πλάτη και τα ολόσωμα μαγιό από broderie anglaise. Φωτεινά χρώματα  : κόκκινο, μπλε, πράσινο, διαφορετικές υφές, δημιουργούν τα πιο ενδιαφέροντα patchworks. Αν τώρα επιμένεις να επικεντρώνεσαι στα ρομαντικά στοιχεία, η συλλογή A Box of Macarons, είναι κατάλληλη για εσένα. Παστέλ χρώματα, όπως το χρώμα της μέντας, το απαλό κίτρινο και γαλάζιο και το ροδακινί. Τα signature prints -ειδικά σχεδιασμένα για τη Pink Sands- είναι κυρίως γεωμετρικά, με μια ευδιάκριτη εξωτική νότα, ενώ οι συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων (color blocks) στο μπούστο ή στο κάτω μέρος του μαγιό, αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της καλοκαιρινής κολεξιόν.Iδιαίτερα κοψίματα, βραζιλιάνικα τρίγωνα, γοητευτικά στράπλες με frills και θηλυκά ολόσωμα . Να σου πω  κάτι μην αφήσεις τη μιζέρια να σε καταβάλει! Βάλε στη μέρα σου χρώμα και μοναδικότητα. Βάλε παστέλ αποχρώσεις να σε γεμίζουν γλύκα και αθωότητα. Βάλε έντονο χρώμα να σε γεμίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Την αλήθεια τώρα, είναι ωραίο όταν θες τόσο πολύ να ζήσεις κάτι. Η Στεφανία ζει το όνειρο της και είναι ευτυχισμένη. Αυτό βγαίνει και στη δουλειά της. Βάλε χρώμα στη ζωή σου, κάνε όνειρα, προσπάθησε να αγγίξεις την ευτυχία. Με τα Pink Sands μαγιό τα πράγματα είναι πιο χαρούμενα, πιο όμορφα...Δες τα, γιατί είμαι σίγουρη πως θα επιλέξεις το επόμενο μαγιό σου. Δεν σε αδικώ το δικό μου αγαπημένο και αποκτηθέν είναι το Cara fluo. 


Φωτογραφίες και επεξεργασία φωτογραφιών: Αναστασία Ζώη