photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

She's like a Lancome rainbow...


Xρώμα, χρώμα παντού χρώμα! Σκέψου πως είσαι στον κήπο των Βερσαλλιών και κοιτάς γύρω σου παντού χρώμα. Λουλούδια, δέντρα, νερό, όλα αρμονικά δομημένα. Όλα τόσο ταιριαστά και συγχρόνως αταίριαστα. Ροζ, φούξια, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο να ξεπετάγεται από παντού να γεμίζει το μάτι σου και να μην χορταίνει. Να κοιτάς να κλέψεις κάθε στιγμή, να την αποτυπώσεις στο μυαλό σου και να μην την ξεχάσεις ποτέ. Να ζεις μέσα στο χρώμα. Για εμένα το χρώμα αποτυπώνει την χαρά, την ευτυχία, τον έρωτα, τη ζωή. Η ζωή από μόνη της είναι ένα χρώμα. Όποιο της δώσεις, δεν έχει σημασία! Χρώμα έχει σε κάθε της στιγμή. Ίσως γι' αυτό να ενθουσιάστηκα όταν είδα αυτό το mail. Χρώμα πλημμύρισε την οθόνη του υπολογιστή, χρώμα και το μάτι μου. Και αμέσως άλλαξε η διάθεση. Έτσι απλά, μαγικά! Πήγα στον καθρέφτη του μπάνιου φόρεσα ένα γκλος της Lancome, σε παρόμοιο χρώμα με το Viollete Paillete (έγιναν νέα εμμονή να αγοραστούν), βγήκα έξω με τεράστιο χαμόγελο γιατί μεταξύ μας το χρώμα δεν έχει νόημα να το κλείνεις μέσα και σε δευτερόλεπτα όλα φαινόντουσαν λίγο πιο όμορφα, λίγο πιο χαρούμενα, λίγο διαφορετικά. Ήρθαν τα Gloss in Love της Lancome και σου κλείνουν το μάτι πονηρά. Θα σου αλλάξουν τη διάθεση, θα σου φωτίσουν τη μέρα, θα σε κάνουν να τα ερωτευτείς. 


12 in love αποχρώσεις... Ροζ, φούξια, κοραλί, ροδακινί...Έντονο χρώμα, εκθαμβωτικό περλέ φως! Υπέροχα χείλη, θαυμάσιο αποτέλεσμα, όλα σε μία συσκευασία που ανοίγει με ένα κλικ, πανέξυπνη εφαρμογή…Το must-have της δραστήριας γυναίκας. Τόσο ονειρεμένη αίσθηση στα χείλη  όσο ακριβώς φαίνεται στο αποτέλεσμα, υπερ-άνετη υφή και ενυδάτωση για 6 ώρες, με υπέροχη γεύση φρούτων. Απλά ιδιοφυές! Θα δοκιμαστεί σύντομα, είναι ήδη στη wish list! Τιμή 25,83. 





Συλλογή που έρχεται να συμπληρώσει το γνωστό αγαπημένο δίπτυχο χείλη, νύχια ήτοι κραγιόν και βερνίκι νυχιών. 24 σαγηνευτικές αποχρώσεις για τα χείλη έρχονται να σου θυμίσουν τι είναι να αγαπάς ένα κραγιόν τόσο πολύ. "Εμπνευσμένο από τις επιθυμίες κάθε σύγχρονης γυναίκας'' σύμφωνα με το δελτίο τύπου το Rouge In Love είναι το νέο “prêt à porter” κραγίον. Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Έχω αγοράσει την απόχρωση 159Β και το αγάπησα. Φωτεινό, έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας, ανάλαφρη υφή με μεγάλη διάρκεια. Το φοράς και ξεχνας να ανανεώσεις. Θα σου μιλήσω αναλυτικά για αγαπημένα κραγιόν οσονούπω. Είμαι εθισμένη στα κραγιόν και αυτό είναι σίγουρα από τα καλύτερα που υπάρχουν. Η τιμή τους 27 ευρώ. Με εκπτώσεις αξίζει να το αγοράσετε αν θέλετε αυτό που λέμε ''καλό'' κραγιόν.   


Και για το τέλος το κεφάλαιο νύχια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα γυναικεία περιποιημένα νύχια με χρώμα, ειδικά το καλοκαίρι. 22 λαμπερές, μοντέρνες αποχρώσεις για να να παίζεται στα δάχτυλα κάθε δυσκολία. Με στυλ και γούστο όμως. Vernis in Love. Εξαιρετική λάμψη, μεγάλης διάρκειας χρώμα. Μοντέρνα, κομψή συσκευασία με πινέλο ακριβείας. Ε! και μην αρκεστείς σε ένα χρώμα, κάνε πολυάριθμους συνδυασμούς. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα μοναδικό, χρωματιστό! Τιμή 17 ευρώ.


She comes in colors, everywhere
She combs her hair
She's like a rainbow. 
Coming, colors in the air 
Everywhere
She comes in colors.