photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Nobody is perfect but i'm close with my Le Pandorine...

 

Προσπαθώ να θυμηθώ πότε βγήκε η ατάκα ''θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα''... Σκέφτομαι πως μέσα σε μια ατάκα κάποια απέδωσε κάθε προβληματισμό της, φόβο, άγχος. Μόλις 8 λέξεις ικανές να αποτυπώσουν την ψυχολογία της. Οι ατάκες λοιπόν, το παν στη ζωή μας. Πόσες φορές ευχήθηκες να μπορούσες να πεις την κατάλληλη ατάκα στο κατάλληλο άτομο την κατάλληλη στιγμή. Και επειδή συμπαντικά αγαπητή η κατάλληλη ατάκα σύμφωνα και με το νόμο του Μέρφυ, δεν έρχεται ποτέ όταν τη χρειάζεσαι, δεν θα ήταν υπέροχο να μπορούσε κάποιος άλλος να αποδίδει ό,τι έχεις στο μυαλό σου; Θες να αποστομώσεις κάποιον, να αυτοσαρκαστείς να αποδώσεις σε μια γραμμή την ουσία των πραγμάτων όπως υπάρχουν στο μυαλό ή στην καρδιά σου; Και όμως είναι τόσο εύκολο έχοντας πάντα μαζί σου το Κουτί της Πανδόρας ήτοι τη Le Pandorine τσάντα σου. Πριν σου παρουσιάσω την χειμερινή collection, θέλω να δεις την καλοκαιρινή και αν δεν την έχεις ήδη αναζητήσει νομίζω ήρθε η ώρα. 



Τσάντες για όλα τα γούστα. Αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας υπέροχες shopping bags, μεγάλες τσάντες από πλαστικό, από μαλακό οικολογικό δέρμα, τύπου satchels με υπέροχη αλυσίδα και statement clutches για uber stylish εμφανίσεις. Arty illustrations στη σειρά Mad, από δημιουργίες της Ιταλίδας Maddalena Sisto αλλά και prints εμπνευσμένα και παιχνιδιάρικα από τον Σαίξπηρ μέχρι την ατάκα κάθε γυναίκας ''I have a head for business and a heart for shopping''. Την αλήθεια τώρα αυτή δεν θες να την πεις στον καλό σου κάθε φορά που γκριννιάζει για όσα αγόρασες; Πλέον μιλάει η τσάντα σου. Αλήθεια ήξερες πως ο Γουίνστον Τσόρτσιλ ήταν ο πιο γνωστός ατακαδόρος της ιστορίας; Το παν είναι η ατάκα και πόσω μάλλον όταν αποτυπώνεται πάνω στο απόλυτο γυναικείο φετίχ-αξεσουάρ, την τσάντα. Έτσι, για την ψυχική ανακούφιση και ψυχολογική στήριξη που προσφέρει η ατάκα, και την επικοινωνιακή της εμβέλεια και χρησιμότητα. Εγώ πάντως δεν μπορώ να αντισταθώ στο to be or not to be clutch. Εσύ; Aναζήτησε τες στη Motiva, 210 7239974.


Y.γ. Από τις καλύτερες ατάκες πάνω σε Le Pandorine shopping bag: 
Νο i am not single. 
I am in a long distance relationship because my boyfriend lives in the future.