photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Isabel Marant and H&M can put a formula for how u look gorgeous...




Μόδα είναι να τολμάς. Μόδα είνα να βλέπεις το διαφορετικό εκεί που οι άλλοι κοιτούν το συμβατικό. Μόδα είναι να αλλάζεις τα δρώμενα και να ανατρέπεις τον κόσμο θέλοντας να τν κάνεις καλύτερο. Μόδα είναι να έχεις όραμα αυτό που θα κάνεις να μην είναι παροδικό και να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν την καθημερινότητα τους. Μόδα είναι να είσαι η προσωπική σου μούσα και να σχεδιάζεις βάσει των δικών σου θέλω. Μόδα μπορεί να είναι αυτό το sneakers που αγαπήθηκε και μισήθηκε ταυτοχρόνως αλλά σε καθιέρωσε και έκανε όλα τα brands να σε αντιγράψουν. Μόδα είναι να είσαι στο πικ της καριέρας σου και να αποφασίζεις να δημιουργήσεις οικονομική σειρά. Αλλά μόδα ξέρεις τι είναι να μπορείς να χαμογελάς με τα μάτια και την ψυχή σου και να δηλώνεις περήφανη για ό,τι έχεις κάνει. Και η Isabel Marant μπορεί να λέει πως τα κατάφερε...Πιο επίκαιρη από ποτέ φέρνει γαλλική αύρα στην H&M και υπόσχεται ότι και οι προκάτοχοι της στις συνργασίες να απογειώσει τα ρούχα που θα σχεδιάσει και να τα αναγάγει σε best seller για τις απανταχού λάτρεις της μόδας.  

Η H&M με περηφάνια ανακοινώνει τη φθινοπωρινή συνεργασία της με την Παριζιάνα σχεδιάστρια Isabel Marant. Με το ανεπιτήδευτο στυλ της, η Marant έχει καταφέρει να επηρεάσει με επιτυχία – ευρέως και σε εκπληκτικό βαθμό – το παριζιάνικο σικ ύφος. Αναμειγνύοντας το αστικό στυλ, την boho κομψότητα και το rock ‘n‘ roll spirit, χαρίζει αυθεντική γαλλική γοητεία. Η Marant θα δημιουργήσει για την Η&Μ μια γκαρνταρόμπα με κομμάτια που όλοι πρέπει να έχουν, εμπνευσμένη από το χαρακτηριστικό στυλ της. Η συλλογή θα διατίθεται από τις 14 Νοεμβρίου 2013 σε περίπου 250 καταστήματα και online, και θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και έφηβους. Επίσης, η Marant θα δημιουργήσει για πρώτη φορά μια συλλογή για άνδρες. «Με κολακεύει αυτή η συνεργασία: η Η&Μ συνεργάζεται με τους καλύτερους σχεδιαστές και αυτή η πρόσκληση με τιμά ιδιαίτερα. Στοχεύω στη δημιουργία κάτι πραγματικού, που οι γυναίκες θα θέλουν να φορούν στην καθημερινότητά τους, με μια δόση ατημελησίας που νομίζω ότι είναι χαρακτηριστική του Παρισιού: ντύνεσαι καλά, αλλά χωρίς να δίνεις υπερβολική προσοχή, και παρόλα αυτά δείχνεις σέξι. Η συλλογή διαπνέεται απ’ αυτό το είδος ευκολίας και συμπεριφοράς. Όλα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, ανάλογα με το γούστο του καθενός: η δική μου άποψη για τη μόδα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την προσωπικότητα», λέει η Isabel Marant. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Η&Μ θα συνεργαστεί με τη σχεδιάστρια Isabel Marant. Ο τρόπος με τον οποίο αναμειγνύει διάφορα στοιχεία στις συλλογές της, δημιουργώντας ένα στυλ που είναι ανεπιτήδευτο και αστικό, την καθιστά εξαιρετικά σύγχρονη. Διαθέτει οξεία αντίληψη της έθνικ λεπτομέρειας, και τη σπάνια ικανότητα να δημιουργεί κάτι που ο κόσμος θέλει πραγματικά να φορέσει. Είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες της Η&Μ θα ενθουσιαστούν με αυτή τη συλλογή», λέει η Margareta van den Bosch, σύμβουλος δημιουργικού της Η&Μ.
Η Marant γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι και ξεκίνησε τροποποιώντας τα δικά της ρούχα ενώ ήταν ακόμα μαθήτρια. Αποφοίτησε από το διάσημο Studio Berçot και η ανοδική της πορεία στο χώρο της μόδας άρχισε με μια σειρά κοσμημάτων, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πλεκτά και τελικά λανσάρισε μια συλλογή με την επωνυμία της το 1994. Πρωτοπόρος του στυλ, η Isabel Marant στήριξε όλη την πορεία της σε αυτή την ιδέα. Σήμερα είναι επικεφαλής ενός δυνατού και διεθνώς επιτυχημένου οίκου μόδας, με ένα δίκτυο μπουτίκ σε όλον τον κόσμο. Το παριζιάνικο σικ στυλ της, μια ανάμιξη των μποέμ και ανδροπρεπών γραμμών, κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές κάθε σεζόν.

Isabel Marant brings French aura in H & M
The H & M is proud to announce the autumn collaboration with Parisian designer Isabel Marant. With an unobtrusive style, the Marant has managed to successfully influence - a wide and astonishing degree - Parisian chic style. Mixing the urban style, boho chic and rock 'n' roll spirit, offers authentic French charm. The Marant will be created for H & M a wardrobe with pieces that everyone should be inspired by the distinctive style of. The collection will be available from November 14, 2013 in around 250 stores and online, and will include clothing and accessories for women and teens. Also, Marant will create for the first time a collection for men. "I am flattered by this collaboration: H & M collaborates with top designers and this invitation very honored. We aim to create something real, that women will want to bl ... runes in their daily lives, with a dose atimelisias I think is typical of Paris: dress well, but without giving too much attention, and still look sexy. The collection is inspired by this kind of convenience and behavior. Everything can be combined according to everyone's taste: my view on fashion is inseparable from the personality, "says Isabel Marant. "We are excited that H & M will work with designer Isabel Marant. The way in which mixes various elements in the collections, creating a style that is informal and urban, makes it extremely contemporary. Has acute perception of ethnic detail, and the rare ability to create something people really want to wear. We are confident that customers, H & M will love this collection, "says Margareta van den Bosch, creative advisor, H & M.Marant born and raised in Paris and began altering her own clothes while still a student. He graduated from the prestigious Studio Berçot and the upward trend in fashion started with a jewelry line, and then added knitwear and eventually launched a collection with the name in 1994. Pioneer of style, the Isabel Marant supported throughout the course of this idea. Today he is head of a strong and internationally successful fashion house through a network of boutiques around the world. Parisian chic style, a mix of bohemian and virile lines, gaining more and more fans each season.
 You can't put together a formula for how to look gorgeous -
 it's a question of personality.
You shouldn't just become a hanger for a label.
Isabel Marant