photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

I love the sun and you know why...




Κάθε καλοκαίρι βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Όσο μπορώ προσπαθώ να ταξιδεύω κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μακριά από ρουτίνα, από προβλήματα και άγχη. Τα τελευταία χρόνια ξεκινάω να ταξιδεύω από πολύ νωρίς, όταν νιώθω να με πιέζουν καταστάσεις και άνθρωποι, μηδενίζω το μυαλό μου και μεταφέρομαι σε παραλίες. Εκεί όλα είναι αλλιώς. Όλα είναι ήρεμα, ανέμελα. Δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει πίεση. Υπάρχει ξεγνοιασιά. Στιγμές πάνω στην άμμο, δίπλα στο κύμα. Να φυσάει ελαφρώς και να με νευριάζει η άμμος που κολλάει πάνω στο αντιηλιακό. Ο ήλιος από πάνω και όλα να κινούνται σε μαγικούς ρυθμούς, σε ρυθμούς που ορίζω εγώ. Οι διακοπές με ενθουσιάζουν γιατί υπάρχει απλότητα σε κάθε πτυχή της μέρας. Αρκούν τα λίγα : λιγά ρούχα, ανεπιτήδευτο στυλ που δίνουν έμφαση στα σημαντικά : συντροφικότητα! Αυτό ψάχνω πλέον. Να είμαι κάπου, μακριά από όλους, χαμένη σε μια παραλία άδεια από σκέψεις με Αυτόν δίπλα, μαγιό και αντιηλιακό. Κάπως έτσι κύλησε και μια εβδομάδα στην Κρήτη. Χωρίς άγχη, μόνο μπάνια και ανεμελιά. Εγώ, αυτός και το αντιηλιακό του. Και από πάνω ο ήλιος, αστείρευτη πηγή ζωής και ψυχικής ευδαιμονίας και μπροστά η θάλασσα, σημάδι ελπίδας. Όλα αλλάζουν αν υπάρχει χρώμα. Όλα είναι διαφορετικά! Είναι ωραία η μαυρισμένη επιδερμίδα ε; Αρκεί να ξέρεις πως να την προστατεύσεις. Η απάντηση είναι απλή με Carroten.Φέτος η Carroten υπόσχεται να σε οδηγήσει στους πιο ανέμελους προορισμούς. Ετοίμασε βαλίτσα, άκου το πιο καλοκαιρινό τραγούδι και μην ανησυχείς για τίποτα.
Aν το δέρμα σου ανήκει στην τυχερή ομολογουμένως κατηγορία του έλαχιστα ευαίσθητου ή του ανθεκτικού στον ήλιο τότε συνέχιζε να διαβάζεις. Αν όχι σου ετοιμάζω ποστ με μεγαλύτερους δείκτες γιατί ανήκεις στην κατηγορία μου. Κάθε χρόνο με το έτερον ήμισυ έχουμε την αναζήτηση του κατάλληλου αντιηλιακού. Είναι μελαχρινός με ανθεκτικό δέρμα στον ήλιο, τουτέστιν μαυρίζει πανεύκολα. Από τις σταθερές αγορές μας κάθε χρόνο που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα θαλάσσης είναι το Carroten. Φέτος αγοράσαμε τη σειρά Sunsations και την αγάπησα και εγώ πολύ. Εχμμμ τα χρησιμοποίησα και εγώ. 4 προϊόντα ένα λάδι, ένα τζελ για έντονο εξωτικό μαύρισμα, μια bb cream και ένα spray προστασίας μαλλιών .Και έξτρα σωτήριο προϊόν η κρέμα για άμεση ανακούφιση από τα ηλιακά εγκαύματα (καίγομαι συνεχώς).
Δύο από τα καλύτερα προϊόντα της βασικής σειράς Sunsation, που επιταχύνουν το μαύρισμα της επιδερμίδας. Λάδι μαυρίσματος με καροτέλαιο, έλαια καρύδας, μαύρου καρυδιού και ηλίανθου που αναμειγνύονται αριστοτεχνικά για να χαρίσουν ένα γρήγορο φυσικό μαύρισμα, ενώ παράλληλα περιποιείται και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Με βιταμίνες Α και Ε για αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες, που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση. Έχει ένα υπέροχο λουλουδάτο άρωμα, εξωτικές παραλίες μου θυμίζει. Mε SPF 15, προσφέρει χαμηλή προστασία. Έχει λεπτόρευστη υφή, όπως κάθε λάδι και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή. Προστατεύει από τον ήλιο αλλά να θυμάσαι πως η σωστη δόση είναι έξι ψεκασμοί. Και μην ξεχνάς να το ανανεώνεις τακτικά. Όσον αφορά το Intensive Tanning Gel είναι ιδανικό για έντονο, εξωτικό χρώμα, βαθύ μαύρισμα με εντυπωσιακές και χρυσές λάμψεις. Τζελ ελαφριάς προστασίας με SPF10. Απορροφάται εύκολα, έχει λεπτόρευστη υφή επίσης και προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα. Δεν το χρησιμοποίησα όμως και δεν έχω προσωπική άποψη. Ο Θ. ενθουσιασμένος έδειξε αφού μαύρισε αμέσως. Πλέον είμαστε σαν διαφήμιση της Benetton : λευκό- μαύρο.
Eίναι η μεγάλη μου αγάπη απ' όταν μου την έστειλαν για δοκιμή. Την χρησιμοποιώ συνεχώς γιατί είναι η κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα μου. Είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη και αποφεύγω να εκθέτω το πρόσωπο μου χωρίς αντιηλιακή προστασία στον ήλιο. Έχει δείκτη προστασίας 25 και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις άνετα μόνη της. Είναι ιδανική για ελαφριά κάλυψη, δεν μπορώ το καλοκαίρι με τίποτα τα βαριά προϊόντα, δεν βαραίνει το πρόσωπο και δεν δημιουργεί γυαλάδες. Καλύπτει τις δυσχρωμίες και τις ατέλειες του προσώπου αρκετά, αν έχεις έντονο πρόβλημα, ίσως χρειαστείς κάτι παραπάνω. Διατηρεί το φυσικό επίπεδο υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως ενισχύει και τη φυσική της λάμψη. Είναι όντως ανθεκτική στο νερό, ακριβώς όπως γράφει η συσκευασία. Τέλος λατρεύω το γεγονός πως δεν περιέχει parabens. Όταν τελειώσει θα την αγοράσω σίγουρα, από τις πιο καλές και οικονομικές bb που κυκλοφορούν.Τιμή 10 ευρώ.
Από τα πιο απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιριού. Δε νομίζω πως πρέπει να πας στην παραλία και να εκθέσεις τα μαλλιά σου στον ήλιο χωρίς την προστασία του. Το Carroten φέρνει το πιο οικονομικό spray Protect and Shine και υπόσχεται να προστατεύσει τα μαλλιά σου από κάθε βλαπτική ιδιότητα του ήλιου, της αλμύρας της θάλασσας, του χλωρίου της πισίνας. Με συμπλέγματα βιταμινών Α, Ε και Β5 και θρεπτικά συστατικά όπως Aloe Vera και Phytantriol ενισχύει την φυσική άμυνα της τρίχας και προλαμβάνει τη δημιουργία ψαλίδας. Προστατεύει δε και τα βαμμένα μαλλιά διατηρώντας το χρώμα και τη λάμψη τους. Με μη λιπαρή σύνθεση δεν βαραίνει τα μαλλιά, τα προστατεύει και τα θρέφει σε βάθος αφήνοντας τα απαλά και ανάλαφρα. Το χρησιμοποίησα μια εβδομάδα για να έχω ξεκάθαρη άποψη και τα μαλλιά μου ήταν πιο υγιή σε σχέση με προηγούμενα χρόνια που τα άφηνα εκτεθημένα. Τιμή 10 ευρώ.


Αυτό το καλοκαίρι θα έχει πολύ φως. Το φώς το ήλιου, αλλά με σιγουριά και ασφάλεια. 
Όπως μόνο η Carroten ξέρει...