photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Embrace healthy hair with Phyto...




Καλοκαίρι 1976. Η χρονιά που η μόδα  στις  ακρογιαλιές του Saint Tropez, επέβαλλε τα εμπριμέ   bikini, τα μεγάλα  ψάθινα καπέλα και τα περίεργα γυαλιά ηλίου. Εκείνη τη χρονιά οι γυναίκες ανακάλυψαν ότι μπορούν να προστατεύουν τα μαλλιά τους από τον ήλιο με ένα μαγικό λάδι που για πρώτη φορά έκανε την διεθνή εμφάνιση του. Ήταν το PHYTO PLAGE του Patrick Ales. 

Summer 1976. The year that fashion to the beaches of Saint Tropez, imposed the patterned bikini, big straw hats and weird sunglasses. That year the women discovered that they can protect their hair from the sun with a magic oil which first made ​​its international appearance. Was PHYTO PLAGE of Patrick Ales.
Καλοκαίρι  2013. 37 χρόνια μετά με την σειρά Phytoplage πιο επίκαιρη από ποτέ... Κάθε καλοκαίρι δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει τα μαλλιά αφυδατώνονται, αδυνατίζει η τρίχα και γίνονται ξηρά και αδύναμα. Ο  ήλιος, η αλμύρα της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας επιβαρρύνουν και καταστρέφουν την τρίχα. Το προστατευτικό υδρολιπιδικό στρώμα της τρίχας δεν εξασφαλίζει πλέον τον ρόλο της φυσικής προστασίας. Η τρίχα αδυνατίζει: τα λέπια της τρίχας ανοίγουν και αφυδατώνονται, γίνονται πορώδη και χάνουν τα λιπίδια, καθώς και τα βασικά στοιχεία της κερατίνης (αμινοξέα). Τα μαλλιά ξεμπλέκονται δύσκολα, γίνονται σκληρά, θαμπά και χρειάζονται ενυδατικά, αναδομητικά και θρεπτικά στοιχεία που θα προσφέρουν ξανά απαλότητα, ευλιγισία και λάμψη στην τρίχα (απόδειξη υγείας). 
Τα δικά μου δε αν είχαν φωνή θα είχαν αρχίσει τις διαδηλώσεις με την (εχμμ μεταξύ μας) καταστροφική τάση που με πιάνει κάθε καλοκαίρι. Δεν θα σου πω ψέματα, εδώ και ένα χρόνο ανακάλυψα το αντιηλιακό, εδώ και 2 άρχισα να χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο μάσκα και να ψάχνω λίγο περισσότερο τα σαμπουάν και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ. Λάτρευα δε το καλοκαίρι αυτό το χρώμα που έπαιρναν οι άκρες, ξάνοιγαν και αποκτούσα φυσικές ανταύγιες. Αγαπούσα το curly wet look μετά τη θάλασσα και φευ νόμιζα πως το ίδιο συνέβαινε και με τα μαλλιά μου! Δεν αντιλαμβανόμουν πως ο ήλιος με τις ακτίνες UV και η αλμύρα της θάλασσας ξηραίνoυν την τρίχα και αδυνατίζουν το χρώμα. Καταλαβαίνεις δεν αρκεί ένα υπερστυλάτο panama καπέλο ή μια fedora. Ο ήλιος καίει πολύ, έχει βλαπτικές ιδιότητες πλέον τόσο για το σώμα όσο και για τα μαλλιά. Σκέψου πως ακριβώς το ίδιο που παθαίνει το σώμα σου όταν καίγεται παθαινουν και τα μαλλιά σου! Το έκανες εικόνα; Κάτι μου λέει πως φέτος δεν θα αρκεστείς μόνο στα αντιηλιακά σώματος αλλά θα αναζητήσεις και την κατάλληλη περιποίηση για τα μαλλιά σου! Και είμαι και σίγουρη πως θες τα καλύτερα και κατά προτίμηση και φυτικά, χωρίς ίχνος parabens και σιλικόνης, για να μην βλάπτουν περισσότερο το τριχωτό της κεφαλής! Σου έχω νέα! Όπως αντιλήφθηκες και από την εισαγωγή η πιο αγαπημένη αντιηλιακή σειρά μαλλιών, Phytoplage, επανέρχεται και κάτι μου λέει πως θα γίνει προέκταση του χεριού σου στην παραλία! Και η αγαπημένη των μαλλιών σου φυσικά! Aντιηλιακά σπρέι μαλλιών, σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1, μάσκα μαλλιών και επανορθωτικό σπρέι ! Κάτι μου λέει πως έκανες ήδη τη λίστα σου για τις must-have καλοκαιρινές αγορές.


 Σκέψου τώρα να κάθεσαι ανέμελη στον ήλιο χωρίς καπέλο και χωρίς άγχος για τα μαλλιά σου!


HUILE PROTECTRICE
Aπευθείας από την ιστορία και συγκεκριμενα από το 1976 στην τσάντα της παραλίας σου. Το πρώτο, το αυθεντικό λάδι του Patrick Ales σε συλλεκτική έκδοση. Σε ένα πολύχρωμο, υπερχαριτωμένο μπουκάλι το μοναδικό αυτό προστατευτικό λάδι σε προστατεύει ενώ παράλληλα διατηρεί στα μαλλιά σου αυτό το wet look που σε όλες πάει και όλες αγαπάμε. Με κερί ελιάς για θρέψη,  καλέντουλα για  ενυδάτωση,  λάδι ιτιάς  και δεντρολίβανου για απαράμιλλη λάμψη, προστατεύει από UV ακτίνες ενώ παράλληλα διατηρεί το χρώμα των μαλλιών σου. Το χρησιμοποίησα 2 φορές στην παραλία, είναι εξαιρετικό κάνει τα μαλλιά απαλά, τα ενυδατώνει και τα προστατεύει. Θα το χρησιμοποιήσω στα ξηρά πλέον μαλλιά μου συστηματικά αυτή την εβδομάδα που αναχωρώ για Κρητη και θα επανέλθω με ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως αξίζει αν έχεις ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, θα τα αναδομήσει και θα τα προστατεύσει σε βάθος. Η τιμή των 100 ml , 14.50 ευρώ. 


VOILE PROTECTEUR
Το VOILE ROTECTEUR περιέχει φίλτρο από ηλίανθο, εκχύλισμα από λευκό λωτό για ενυδάτωση, εκχύλισμα από γλυκό αμύγδαλο για  απαλότητα και προσδίδει στα μαλλιά  όγκο και λάμψη. Περιέχει, επίσης  βούτυρο illipe για προστασία από την αφυδάτωση. Δε λαδώνει τα μαλλιά, σχηματίζει ένα αόρατο πέπλο προστασίας κατά της αφυδάτωσης, προσφέροντας απόλυτη προστασία. Είναι ιδανικό και για κανονικά μαλλιά. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα που βγαίνω έξω. Αφήνει απαλά τα μαλλιά μου, δεν τα βαραίνει και δεν τα λαδώνει. Είναι η νέα μου εμμονή. Η τιμή του είναι 14,50 ευρώ τα 125 ml .

Και επειδή ξέρεις πως μόνο η προστασία κάτω από τον ήλιο δεν είναι αρκετή, εάν δεν την ακολουθεί η επανόρθωση και η ενυδάτωση δες και 3 μοναδικά προϊόντα που θα αποκτήσουν περίοπτη θεση στο μπάνιο σου. Σαμπουάν και αφρόλουτρο σε ένα, μάσκα μαλλιών και σπρεί επανόρθωσης, με σύνθεση από kerarice, κερατίνη που προέρχεται από ρύζι και αναδομεί την τρίχα από τη ρίζα εως τις άκρες ενώ συγχρόνως αναζωογονεί τα μαλλιά. Και τα μαλλιά σου θα σε λατρεψουν, έτσι απλά! 


SHAMPOOING REHYDRATANT -
MASQUE REPARATEUR APRES SOLEIL
  Μοναδικό προϊόν. Eνυδατικό σαμπουάν-αφρόλουτρο, 2 σε 1, για σώμα και μαλλιά, με σάρκα μπαμπού που κάνει το δέρμα απαλό σαν μετάξι και προσδίδει λάμψη στα μαλλιά, προσφέροντάς τους μέγιστη ενυδάτωση. Απόλυτη προστασία από το αλάτι και το χλώριο. Φροντίδα 2 σε 1 έτοιμη να μπει στις αποσκευές σας! Ολοκληρωμένη περιποίηση που προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα και βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και ευλυγισία στα μαλλιά. Ένα πλούσιο τζελ που δημιουργεί απαλό αφρό και αφαιρεί κάθε ρυπογόνο κατάλοιπο. Αν δεν δεις τον κλασικό αφρό μην σκεφτείς πως είναι αναποτελεσματικό. Τα καλά σαμπουάν θα το ξέρεις και εσύ δεν κάνουν πολύ αφρό. Και ο πολύς αφρός δεν συνεπάγεται με μεγαλύτερη καθαριότητα του τριχωτού. Το καλύτερο το έχω για σένα φίλη που λατρεύεις το ελεύθερο καμπινγκ, ξεβγάζετε και με θαλασσινό νερό. Πρόσθεσε στα συν ότι μυρίζει εκπληκτικά. Ποτέ πριν δεν είχα νιώσει τα μαλλιά μου πιο ενυδατωμένα, πιο υγιή, πιο απαλά, πιο λαμπερά. Και ποτέ πριν δεν είχα αισθανθεί τόσο ενυδατωμένο το σώμα μου. Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς εδώ και μία εβδομάδα συνδυαστικά με τη μάσκα επανόρθωσης. Ακριβώς ό,τι περιμένεις από μια μάσκα. Δεν θα σε απογοητεύσει σε καμία περίπτωση, αφού προσφέρει άμεση ενυδάτωση και επανόρθωση χάρη στο KERACICE και στο βούτυρο κουπουασού. Έχει πλούσια υφή, δεν βαραίνει την τρίχα, ενώ τα μαλλιά είναι με το πρώτο κιόλας λούσιμο απαλά, λαμπερά και ανάλαφρα. Την αγαπώ (είμαι εθισμένη με τις μάσκες μαλλιών πρέπει να έχω πάνω από 15) γιατί φροντίζει σε βάθος τα μαλλιά μου  και λειαίνει, επανορθώνει σε βάθος την τρίχα. Τιμή :  125 ml 18 ευρώ.  


SPRAY REPARATEUR APRES SOLEIL 
Και για το τέλος σου έχω το απόλυτο σπρέι επανόρθωσης. Θα το έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου, να με θυμάσαι. Το αποτελεσμά του άμεσο, θα το δεις από την πρώτη κιόλας χρήση. Προστατεύει τα μαλλιά και τα βοηθά να ανακτήσουν την απαλότητα και τη λάμψη τους. Περιέχει kerarice και απόσταγμα από σαφράν που συνδυάζονται για να προσφέρουν ενυδάτωση και να αναδομήσουν την τρίχα σε βάθος. Διευκολύνει το ξέμπλεγμα και δεν χρειάζεται  ξέβγαλμα. Δεν βαραίνει τα μαλλιά, τα αφήνει ανάλαφρα και ενυδατωμένα. Το αγαπώ! Τιμή : 125 ml 14,50 ευρώ.