photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Send out your Pink Sands vibes...and vibes will come back over to you.....




Είναι ωραίο να βλέπεις Έλληνες να πρωτοστατούν στο εξωτερικό, να δημιουργούν και να εδραιώνουν τάσεις στη μόδα με τις ανατρεπτικές και ιδιαίτερες δημιουργίες τους. Μια Ελληνίδα, διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μαγιό, η Στεφανία Φραγκίστα, παρουσιάζει τις νέες συλλογές της, ''I Want to be a star'' και ''A box of Macarons''. Με μαθητεία στους μεγαλύτερους οίκους μόδας του εξωτερικού Alexander McQueen και Calvin Klein, η Στεφανία αποφάσισε το 2009 να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δημιουργήσει τη δική της σειρά beachwear ρούχων, αξεσουάρ και μαγιό. Με έμπνευση από τις Μπαχάμες και την παραλία Pink Sands, δημιούργησε το brand Pink Sands, με ιδιαίτερα καλοκαιρινά ρούχα, απαραίτητα για το καλοκαίρι. Τα pink sands απευθύνονται, όπως και η ίδια έχει αναφέρει, σε κάθε γυναίκα που είναι sexy, χωρίς όμως να είναι προκλητική. Αυτή που ξεχωρίζει όμορφα, με διακριτικό τρόπο.
Τα μαγιό της συλλογής “I Want to Be a Star”, εμπνέονται από κορίτσια με στοιχεία fun και rock. Με κοριτσίστικες ρομαντικές πινελιές, χαρακτηριστικές της Pink Sands, η συλλογή «παντρεύει» ετερόκλητα στοιχεία. Τα τολμηρά μπικίνι με prints αστεριών συνυπάρχουν με τα ρετρό polka στράπλες, ενώ τα jean και jacquard σορτσάκια συναγωνίζονται τα girly φορέματα με ανοιχτή πλάτη και τα ολόσωμα μαγιό. Από την άλλη μεριά η συλλογή “A Box of Macarons” είναι εμπνευσμένη από ένα κουτί macarons που πήρε δώρο στα γενέθλιά της η σχεδιάστρια. Μια σειρά από μαγιό σε παστέλ τόνους, όπως το χρώμα της μέντας, το απαλό κίτρινο, το γαλάζιο και το ροδακινί. Τα signature prints  είναι κυρίως γεωμετρικά ενώ οι συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων στο μπούστο ή στο κάτω μέρος του μαγιό, αποτελούν το χαρακτηριστικό της νέας σειράς.Τα σχέδια και εδώ ποικίλλουν και ικανοποιούν κάθε γυναίκα κολακεύοντας κάθε σώμα. Τα μαγιό και τα ρούχα της σειράς θα τα βρείς στο on line store ή σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό που θα δεις στη σελίδα τους στο facebook.