photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Reality seen with the eyes of Kiehl's...



Αγαπώ τις ιστορίες πρέπει να το έχεις καταλάβει...Κυρίως αυτές που μου διηγούνται...Και η Έφη Ανέστη, αγαπά τις ιστορίες και δεν θα μπορούσε να μην ξέρει την ιστορία των Kiehl's! Ήταν τo 1851 στη γωνία 13ης οδού και 3ης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη, ο John Kiehl, που ανοίγει ένα φαρμακείο με το επίθετό του που με τις μέρες, τους μήνες και τα χρόνια, γίνεται πέρασμα, συνήθεια και τελικά ανάγκη. Η Kiehl’s αποκτά γρήγορα φανατικό κοινό, o ευφυής ιδιοκτήτης της αποφασίζει να έχει στα καταστήματα του vintage μηχανές, έτσι για να μην βαριούνται οι κύριοι και να ψωνίζουν απερίσπαστες οι κυρίες μοναδικά προϊόντα περιποίησης. Τo 1921 ο Irving Morse, μαθητευόμενος του John Kiehl, αναλαμβάνει την εταιρεία και αποφασίζει να διατηρήσει την επωνυμία. Επεκτείνει την επιχείρηση από φαρμακευτικά τονωτικά και ιατρικές αλοιφές σε πλήρες φαρμακείο, στο οποίο πουλάει τσάγια, βότανα, μέλια και τα πρώτα καλλυντικά προϊόντα. Οι πιστοί φίλοι γίνονται όλο και περισσότεροι και το 1950, που αναλαμβάνει ο γιος του Irving Morse, Aaron Morse, τα ράφια γεμίζουν από προϊόντα για άνδρες και γυναίκες. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία μιας μεγάλης εταιρείας που ακόμη και σήμερα δημιουργεί συνεχώς καινοτόμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.
 Η φιλοσοφία της εταιρείας αποσκοπεί στην προστασία της επιδερμίδας κάθε γυναίκας για μια πιο υγιή, λαμπερή και νεανική όψη. Εξαιτίας των βλαβερών ρύπων, της σύγχρονης ζωής στις μεγαλουπόλεις η επιδερμίδα βάλλεται καθημερινά, με αποτέλεσμα να χάνεται σημαντικό μέρος από τα βασικά θρεπτικά συστατικά της και να ενυδάτωνεται όλο και λιγότερο επιτρέποντας σε βλαπτικούς παράγοντες να διεισδύσουν σε αυτήν. Σκοπός των μοναδικών προϊόντων της Kiehl's, είναι να ενισχύσουν την προστασία της επιδερμίδας, μέσα από κοσμετολογικές, φαρμακευτικές, βοτανολογικές και ιατρικές γνώσεις. 
Και εδώ μπαίνει στο παιχνιδι ο Mr Bones που γνώρισες πιο πάνω! Ο Mr Bones φροντίζει λοιπόν σήμερα μαζί με εμένα να σε συμβουλεύσει για το πιο must have προϊόν καθημερινής περιποίησης που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι του μπάνιου σου! Από τα πιο βασικά προϊόντα που επιβάλλεται να έχει κάθε γυναίκα και να χρησιμοποιεί σχολαστικά πρωί και βράδυ είναι η κρέμα ματιών. Η γνωριμία με τη δικιά μου αγαπημένη προέκυψε όπως όλοι οι μεγάλοι έρωτες τυχαία. Προφανώς και αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για προϊόν της Kiehl's. 
 Και είναι η Line Reducing Eye Brightening Concentrate. Kαι αλήθεια σου λέω είναι μεγάλη αγάπη. Την δοκίμασα πρώτη φορά σε δείγμα (τα δειγματάκια σώζουν τελικά και ενίοτε φανερώνουν θαύματα) και ενθουσιάστηκα! Και κατέληξα να την αγοράζω ξανά και ξανά! Έχω αγοράσει δύο μέχρι στιγμής. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινοτητας μου και δεν θα μπορούσε να μην είναι γιατί κάνει όλα όσα θέλω από μια κρέμα ματιών. Ενυδατώνει, λειαίνει τις γραμμές έκφρασης και όποιες ρυτίδες στην εξωτερική γωνία των ματιών και κάτω από τα μάτια ενώ παράλληλα μειώνει τους μαύρους κύκλους, χάρη στη συνεχή απελευθέρωση 10,5% βιταμίνης C, η οποία εξασθενεί τα σημάδια γήρανσης. Μιλάμε για ένα δραστικό προϊόν αντιγηραντικής περιποίησης. Δεν ξέρω αγαπημένη πόσο χρόνων ορίζει η ταυτότητα πως είσαι, άλλωστε εγώ είμαι αυτή που λέει πως η χρονιά γέννησης είναι μόνο ένας αριθμός, αλλά να ξέρεις πως τα μάτια είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη λόγω των συνθηκών που ζούμε και λέγαμε και πιο πάνω! Από την πρώτη χρήση θα αισθανθείς την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών απολύτως ενυδατωμένη, λογικό αν σκεφτείς πως διεγείρει τα φυσικά ένζυμα. Με τη συστηματική του χρήση βλέπεις μεγάλη διαφορά και στις ρυτίδες και στους μαύρους κύκλους. Η περιοχή των ματιών είναι πιο φωτεινή, με φρέσκια όψη. Η υφή της κρέμας είναι ανάλαφρη, απορροφάται αμέσως και η ποσότητα των 15 ml διαρκεί για πάνω από 6 μήνες με συστηματική χρήση. Η τιμή της είναι κάπου στα 30-35 ευρώ, τη βρίσκω λογική για τη δουλειά που κάνει. Για εμένα προσωπικά το κεφάλαιο περιποίηση προσώπου και δη της περιοχής των ματιών είναι σημαντικό να περιποιείται σωστά και η Kiehl's βρήκε τα κατάλληλα προϊόντα για να το κάνει. Τη χρησιμοποιώ συνδιαστικά με την κρέμα νυκτός Midnight Recovery Eye (μεγάλη αγάπη επίσης, θα σου μιλήσω σύντομα)! Και το πιο βασικό για εμένα, δεν περιέχει parabens, mineral oil ή σιλικόνες, δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι άλλο από τη συγκεκριμένη εταιρεία και τη φιλοσοφία της.