photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Once upon a time there was Prigkipw...

 


Μια φορά και έναν καιρό...Αν ήμουν σκηνοθέτης θα έλεγα στοοοοπ. Κάθε ιστορία είτε αληθινή είτε φανταστική που σέβεται τον εαυτό της, ξεκινά με έναν πρίγκιπα ή μια πριγκίπισσα. Είναι άρρηκτα συνυφασμένα τα παραμύθια με τις βασιλικές οικογένειες και τα τέκνα τους και δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από αυτό. Όλα σχεδόν ξεκινάνε σε ένα δάσος...Νόρμες και δεν θα αποτελέσει και αυτό το παραμύθι εξαίρεση...Αν βαριέσαι τα παραμύθια τότε αυτό το ποστ δεν είναι για σενα...Αν όμως ναι, τότε...Μια φορά και έναν καιρό...Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας βάτραχος που συνάντησε μια όμορφη πριγκίπισσα. Τελικά αυτή τον ερωτεύτηκε για τον χαρακτήρα του και όχι για την ομορφιά του. Στα μάτια της ήταν ο πιο όμοφος βάτραχος...Και πέρασαν τα χρόνια και η Πριγκίπισσα δεν προσπάθησε να τον αλλάξει και να τον κάνει πρίγκιπα, παρόλο που όλοι εκεί έξω έκαναν το αντίθετο. Γι' αυτήν ήταν ο πιο γλυκός και όμορφος πρίγκιπας - βάτραχος του κόσμου, γι' αυτό και του χάρισε το πιο όμορφο δαχτυλίδι Πριγκιπώ για να υπενθυμίζει κάθε μέρα στον εαυτό της πως αγαπάμε την ΟΥΣΙΑ και δεν πρέπει ν' αλλάζουμε ποτέ τον άλλον...Σε όλες όμως τις ευτυχισμένες ιστορίες υπάρχει και ένα ευτυχισμένο τέλος, γάμος θα έλεγα, και παντού η ιστορία έχει και ένα κουτάκι μέσα. Αυτό το κουτάκι μετά από χρόνια άνοιξε ένα πρωί η πριγκίπισσα, το βρήκε δίπλα στο μαξιλάρι της και μέσα είδε ένα αλλιώτικο δαχτυλίδι, μονόπετρο δεν ήταν, δεν είχε πολύτιμους λίθους και διαμάντια... Στα παραμύθια δεν υπάρχουν αυτά, αλλά με μια κορόνα διαμάντι διαφορετικό από τα άλλα, τόσο ξεχωριστό που έκανε την πριγκίπισσα μας να νιώσει ξανά ερωτευμένη με το βάτραχο της μετά από 9 χρόνια. Ήταν TO επιστέγασμα της ιστορίας τους, ήταν το μήνυμα του πως και αυτός θα την αγαπάει για κάθε λεπτό της ζωής του πιο πολύ από το προηγούμενο. Έτσι απλά Σε πριγκιπώ...Ήταν αγάπη! 
Και έτσι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Kαι κάπως έτσι πριν χρόνια, το 2005, η Κέλλυ και η Καλομοίρα, αποφάσισαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους,  μας συστήθηκαν και μας παρουσίασαν τα καταπληκτικά τους κοσμήματα. Η συνέχεια ακόμη καλύτερη, μετά από χρόνια πιο δημιουργικές από ποτέ δείχνουν πως έχουν μέλλον...Εκεί που θα κάνεις τη βόλτα σου στη Θησέως 16 στο κέντρο, απέναντι από το Drunk Sinatra, για ρίξε μια ματιά θα ερωτευτείς και θα αναφωνήσεις και εσύ Σε πριγκιπώ αγαπημένο δαχτυλίδι. Αν τώρα είσαι μακριά λύση υπάρχει και λέγεται etsy shop.
In 2005, Kelly and Kalomira decided to chase their dream and showed us their amazing jewelry. The sequel even better, after years more creative than ever indicate that they have a future...When you go downtown, at Theseus 16 street, Athens, opposite the Drunk Sinatra, to take a look and you will fall in love with them and end up shouting ''i love u favorite ring''. If now you're away, solution exists and is called etsy shop.
 Αγάπη. Να δίνεις, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα
''Ας θυμόμαστε που και που τι ήταν το πρώτο πράγμα που είχαμε ανάγκη από τη μέρα που γεννηθήκαμε''...