photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Lierac loves women...Summer Giveaway is up...



Σου είχα πει πως η ματαιοδοξία είναι γένους θηλυκού όπως και η ομορφιά, αλλά προτιμώ να είμαι μια ματαιόδοξη χωρίς κυτταρίτιδα! Ο μόνιμος και γνωστός εχθρός του γυναικείου σώματος, δημιουργεί άγχος ειδικά αυτή την περίοδο λίγο πριν την εξόρμηση στην παραλία. Πολλοί θεωρούν πως τα αδυνατιστικά προϊόντα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, εγώ έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς αρκετά και έχω δει σημαντική βελτίωση. Αλλά το αγαπημένο μου είναι από συγκεκριμένη εταιρεία που ειδικεύεται στο πως θα κάνει τη γυναίκα πιο όμορφη με τα πιο καινοτόμα προϊόντα. Lierac! Σου έχω μιλήσει αναλυτικά για τα προϊόντα και για την απόλυτη κατ' εμέ σειρά αγωγής της Lierac εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω ένα ακόμα  must have προϊόν που θα κάνει τη ζωή σου ακόμη πιο εύκολη, όπως έκανε και τη δική μου! Λέγεται Body Slim Dranaige και έχει μαγικές ιδιότητες, αφού με σωστή διατροφή, πολύ νερό, άσκηση και συστηματική χρήση θα μειώσει την κυτταρίτιδα και την κατακράτηση υγρών και εσύ θα δεις σύσφιξη των προβληματικών περιοχών από τη 14η ημέρα, ενώ η επιδερμίδα σου θα είναι πιο λεία από ποτέ. Είναι καινοτόμο προϊόν, όπως όλα της εταιρείας, διφασικό, με 70% λάδι και 30% νερό. Δεν είναι κρέμα, ούτε gel, είναι λάδι και απορροφάται αμέσως αλλά καθόλου λιπαρό στην υφή του, ένω έχει εκπληκτικό άρωμα κόκκινων φρούτων (μπορώ και θέλω να το μυρίζω όλη μέρα, αλήθεια). Έχει λεπτόρευστη υφή και αναζωογονεί αμέσως ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Εννοείται το χρησιμοποιείς δύο φορές την  ημέρα, αφού έχεις ανακινήσει τη συσκευασία, με κινήσεις μασάζ από κάτω προς τα πάνω για τουλάχιστον 10 λεπτά και πάντα σε καθαρή επιδερμίδα! Αν τώρα εσύ θες να κάνεις και ένα scrub πιο πριν ακόμη καλύτερα! Περιέχει 10% φυτικά εκχυλίσματα με λιποδιαλυτική δράση όπως κόκκους πιπεριού, κόκκινη άμπελο, φραγκοστάφυλο, ρόδι και μούρο, ενώ δεν περιέχει καφείνη. Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Στο είπα από την αρχή, είναι μαγικό προϊόν. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 100 ml, ικανή να σας κρατήσει με συστηματική κρίση πάνω από 2 μήνες και η τιμή της 20 ευρώ περίπου, λογική για ένα τέτοιο αποτελεσματικό προϊόν

 

Kαι τώρα που έμαθες το καλύτερο αντικυτταριδικό προϊόν, πες μου αν και πόσο τυχερή αισθάνεσαι; Γιατί ήρθε η ώρα να το αποδείξεις. Το All Things you are και η Lierac Hellas χαρίζουν σε 2 τυχερές 2 Body Slim Dranaige.Στο είχα πει είναι μαγική εταιρεία που αγαπά τις γυναίκες. Για τσέκαρε την τύχη σου και βγες στην παραλία πιο όμορφη και σίγουρη για την εικόνα σου από ποτέ... Τι είχαμε πει ; Στο χέρι σου είναι. Έχεις τη δύναμη και την τεχνολογία της Lierac στα χέρια σου, εντυπωσίασε και λάμψε... Κάνε την ατέλεια σου τέλεια! Καλή τύχη super girl!


Tα βήματα είναι 3 και είναι υποχρεωτικά - 3 steps are mandatory :
1. Να κάνεις like στη σελίδα του All things you are στο facebook και να με ακολουθήσεις στο bloglovin. / Like the page All things you are on facebook and follow me on bloglovin.
2. Να κάνεις like στη σελίδα της Lierac Hellas. Like the official Lierac Hellas page on facebook.
3. Να κοινοποιήσεις τη φωτογραφία του διαγωνισμού και το διαγωνισμό.
Share the picture on your facebook profile and share the link on facebook (public).
Για επιπλέον συμμετοχές - For extra chances  :
1) Να ακολουθήσεις τη σελίδα στο twitter και να κοινοποιήσεις το διαγωνισμό.Follow me on twitter and tweet the giveaway.
2) Να με ακολουθήσεις στο instagram.  Follow me on instagram.
3) Nα μου γράψεις σε σχόλιο τη γνώμη σου για τα προϊόντα της Lierac. Write a comment with your opinion for Lierac products.
 Σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν τα υποχρεωτικά βήματα η συμμετοχή θα είναι άκυρη.-   
If not followed the mandatory steps participation will be invalid.


a Rafflecopter giveaway  
To καλοκαίρι είναι εδώ αντιμετώπισε το χωρίς άγχη και φόβους. Με τη δύναμη της Lierac και του Dranaige θα χαμογελάς και εσύ όπως η Brigitte. H ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις ποια είναι τα σωστά βήματα για το τέλειο αποτέλεσμα!