photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Essie just pin up my mood...



Μια φορά και έναν καιρό γεννήθηκαν τα χρώματα...Aν τα όνειρα είχαν χρώμα εσύ τι χρώμα θα τους έδινες; Αν σου έδινα μια παλέτα χρωμάτων με ποιο θα χρωμάτιζες τον κόσμο σου; Εγώ αν έπρεπε να επιλέξω ένα χρώμα να υπάρχει στη ζωή μου νομίζω θα επέλεγα το πράσινο. Το πράσινο σε όλες του τις αποχρώσεις. Είναι περίεργο όμως που στα ρούχα δεν είμαι τόσο τολμηρή! Το κρατάω μάλλον για τα νύχια μου. Δεν μπορώ τις κλασικές αποχρώσεις στα νύχια! Το καλοκαίρι θέλω χρώμα, μόνο χρώμα, παντού χρώμα! Ο χειμώνας δεν με ενοχλεί να περιορίζεται σε μαύρο και γκρι αλλά η άνοιξη και το καλοκαίρι θέλουν χρώμα! Θέλουν μπλε να θυμίζει το γαλάζιο του Αιγαίου, θέλουν ροζ φούξια να θυμίζει τις βουκαμβίλιες στα κυκλαδίτικα σπίτια. Θέλουν nude να θυμίζει την άμμο στην παραλία του Μπάλου στα Χανιά, λευκό κίτρινο να θυμίζει αυτόν τον υπέροχο ήλιο, πράσινο να θυμίζει τις πευκόφυτες παραλίες της Σκιάθου! Αλλά έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι είναι τα χρώματα; Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από φως και ενέργεια. Υπάρχει όμως μια γυναίκα που αγαπά πολύ τα χρώματα και φρόντισε αυτή την αγάπη της να την κάνει επάγγελμα και παράλληλα να κάνει  και όλες τις γυναίκες του κόσμου να τα αγαπήσουν! Την λένε Essie Weingarten και είναι το όνομα πίσω από τις 200+ αποχρώσεις της Essie. Η Εssie Weingarten έκυπνη και διορατική, διέκρινε την έλλειψη χρωμάτων στα βερνίκια νυχιών και κατέληξε να δημιουργήσει ένα πλούσιο χρωματολόγιο που καλύπτει και την πιο απαιτητική γυναίκα, αφού έρχονται πρώτα να καλύψουν τις απαιτήσεις της ίδιας. ''Τα χέρια σου υποδηλώνουν ποιά πραγματικά θέλεις να είσαι'' τονίζει. Το χρώμα, την κομψότητα και τον γυναικεία αισθησιασμό τον θεωρώ αλληλένδετο με τα pin up girls. Όπως ακριβώς έχω και τα βερνίκια νυχιών με την Essie. Χρώμα και αισιοδοξία! Ναι μόνο αυτό πρέπει να υπάρχει στη ζωή σου...Και η Essie φρόντισε γι' αυτό!

first timer

 

navigate her.



boom boom room

madison ave-hue



limo scene


pillow talk


shake your $$ maker


sequin sash




dj play that song


van d'go

tart deco



bikini so teeny

 

in the cab-ana


one of a kind


mojito madness


marshmallow

picket fence

 

butler please


mesmerize


Τα καλοκαίρια μου λοιπόν έχουν χρώμα. Είχαν χρώμα απ' όταν ήμουν μικρή. Όπως σου είπα αγαπώ το πράσινο σε καθε απόχρωση. Αλλά πρέπει να παραδεχτώ λατρεύω τα παστέλ! Αυτή τη στιγμή έχω βάψει τα νύχια μου με το navigate her και θα σου πω τη μου θυμίζει παγωτό φυστίκι! Ναι το αγαπούσα από μικρή και μου θυμίζει καλοκαίρια στη Λευκάδα. Αυτά τα καλοκαίρια που πλέον βλέπω στις φωτογραφίες αγκαλιά με το μπαμπά μου στη θάλασσα, σαν σε απόχρωση mesmerize με τεράστιο χαμόγελο και πράσινα μπρατσάκια - βατραχάκια σαν το χρώμα του first timer. Δίπλα μου κουβαδάκια πορτοκαλί σαν one of a kind απόχρωση με φτιαράκια και τσουγξράνες να φτιάχνουμε limo sceme απόχρωση κάστρα, να τα χαλάει το κύμα να τρέχω να τα προφυλάξω και να γελάω δυνατά όταν γκρεμίζονταν. Ξέρεις κάτι ώρες ώρες μου λείπει η παιδικότητα και η ανεμελιά η τότε, όπως μου λείπει και να είμαι στην αγκαλιά του μπαμπά μου..Το ροζ μου θυμίζει όπως σου είπα και πριν βουκαμβίλιες και τα τριαντάφυλλα του παππού μου. Αγαπούσε πολύ τα τριαντάφυλλα ο παππούς μου. Τα θυμάμαι λευκά σαν το picket fence,όπως με θυμάμαι να πέφτω συνεχώς πάνω στις τριανταφυλλιές. Δεν θέλω να θυμάμαι την νηπιακή περίοδο που η μαμά μου με έντυνε στα ροζ. Δεν έχουμε και πολύ καλές σχέσεις με αυτό το χρώμα μόνο στα μάγουλα και στα νύχια μου το ανέχομαι. Αλλά τις βουκαμβίλιες της αγαπώ! Όπως αγαπώ και το madison ave-hue, γιατί μου θυμίζει εκείνα τα γλυφιτζούρια που μου έπαιρνε ο παππούς μου τα καλοκαίρια. Τότε που του έλεγα πως θέλω παγωτό και έτρεχε να μου φέρει και γυρνούσε με γλυφιτζούρια ροζ. Μου λείπουν και αυτά, όπως μου λείπει να γυρίσω και να τον δω να με περιμένει το καλοκαίρι στην πόρτα του σπιτιού μας στο χωριό! Τώρα δεν θα τον κούραζα, θα πήγαινα εγώ να φέρω παγωτά...Το nude pillow talk μου θυμίζει την αμμουδιά της Ελαφονήσου! Κάθε καλοκαίρι είμαι πολύ εκνευριστική! Γκρινιάζω με αυτούς που παίζουν ρακέτες, με τον Θ. που διαβάζει εφημερίδα και δεν μου δίνει σημασία! Χρειάστηκε μόλις ένα καλοκαίρι μετά από 7 χρόνια κοινών διακοπών με τον Θ, χωριστά για να εκτιμήσω πάλι τα καλοκαίρια μας. Ε! ναι πλέον το limo scene είναι συνυφασμένο με καλοκαίρια στην παραλία πάνω στην άμμο, να χαζεύω την butler please απόχρωση της θάλασσας και το tinny bikini του ουρανού, να τραβάω φωτογραφίες και να τις ανεβάζω στο instagram με τον Θ. να γκρινιάζει που θα τελειώσω τα δωρεάν MB. Καλοκαίρι με mojito, στο Βάι της Κρήτης. Καλοί φίλοι, ο Θ. και το shake your $$ maker στα νύχια μου! Δεν χρειάζεσαι πολλά για να αγγίξεις την ευτυχία. Διάθεση να έχεις να αναζητάς το χρώμα στα απλά! Και να θυμάσαι τα απλά είναι δίπλα σου!  Και η Essie βοηθά!!!!