photo 1490396857_Socialmedia_icons_Facebook.png  photo 1490396879_Socialmedia_icons_Instagram.png  photo 1490396906_Socialmedia_icons_Google_Plus.png  photo 1490396928_Mail02.png

Just an amazing award...




Βραβεία...Μια πονεμένη ιστορία! Δεν είμαι πολύ φαν του είδους. Πάντα χαιρόμουν όταν κάποιος αναγνώριζε όποια προσπάθεια έκανα. Κατά καιρούς έχω πάρει αρκετά. Ήμουν παιδί πολυάσχολο. Ξεκίνησα κολυμβητήριο, κατέληξα να είμαι στην αγωνιστική του Νηρέα Χαλανδρίου και να κάνω πρωταθλητισμό. Κάπου κάπου βαριόμουν, αλλά όταν έπαιρνα κανένα μετάλλιο, κανένα κύπελλο η χαρά ήταν επίσης διπλή. Θυμάμαι όταν μου ανακοίνωσαν πως με επέλεξαν να μπω στην ομάδα της προαγωνιστικής...Χαρά απερίγραπτη, κατέληξα ως παιδάκι που λάτρευε όποιον γνώριζε, να θεοποιήσω την προπονήτρια, το κάνω ακόμη αυτό. Μετά πήρα και κάτι άλλα βραβεία ζωγραφικής στο δημοτικό, απορώ για ποιο λόγο ακόμη και σήμερα, αφού οι ξυλομπογιές μου τείνουν να ζωγραφίζουν παραμορφωμένα σπιτάκια, ατσούμπαλα λουλουδάκια και γραμμούλες με κεφαλάκι για ανθρωπάκια. Α! να προσθέσω σε αυτά πως σε αυτόν το διαγωνισμό έκανα να μιλήσω σε μια συμμαθήτρια μου 2 μήνες γιατί τόλμησε να πάρει και αυτή μέρος, άκου τώρα...Ναι τέτοια είμαι. Μετά πήρα πάλι βραβείο βιβλιοφαγίας (ακριβώς έτσι το λέγαν), γιατί από μικρή διάβαζα με μανία πολλά βιβλία και χανόμουν στις σελίδες τους. Βραβεία στο σχολείο δεν πήρα πολλά, δεν ήμουν πάντα αριστούχος, ούτε και καμιά υποτροφία κυνήγησα στο πανεπιστήμιο, ίσως γιατί πάντα με ενδιέφερε να ζω! Ενίοτε το ξεχνάω αλλά προσπαθώ να το τηρώ. Η δραματική μου εμπειρία ήταν όταν είχαμε πάλι στο δημοτικό γυμναστικές επιδείξεις παραδοσιακού χορού με βραβεία. Ε! να ήμουν σαν παιδάκι λιγάκι περίεργο, δεν μου άρεσαν οι χοροί και τα πανηγύρια. Ακόμη το έχω και καταπιέζομαι όταν βλέπω τους άλλους να προσπαθούν να με σηκώσουν για χορό. Δεν έχω χάρη τέλος! Εγώ τότε ήθελα να σηκωθώ να φύγω (να σημειώσω τετάρτη δημοτικού παιδί είχα άποψη) και πλέον πιστεύω πως και η γυμνάστρια είχε την ίδια θέληση. Αλλά μας τα κατέστρεψε η μαμά μου τα σχέδια, με απείλησε πως αν έφευγα ή ήμουν στο τέλος του κύκλου και την έκανα ρεζίλι, δεν θα είχε κούκλα στις διακοπές ως δώρο και δεν θα μου ξαναμιλούσε. Όπως καταλαβαίνεις χόρεψα! Μαύρη μέρα! Έκανα μούτρα, γκρίνιες, έτσι κάνω όποτε δεν περναει το δικό μου! Και τελικά βραβείο δεν πήραμε...Λογικό, ούτε εγώ θα μου έδινα! Από τότε έχω ψυχολογικά κατάλοιπα και δεν μ' αρέσουν τα βραβεία...Είμαι ο πιο περίεργος άνθρωπος, εγώ στο λέω, πριν το πεις εσύ! Ο Γκρινιάρης των Χριστουγένων μπροστά μου είναι παιδική χαρά. Εν τέλει, ο μονόλογος του βασανισμένου παιδιού ήταν ορμώμενος από ένα βραβείο που μου έδωσε η Ντίνα. Που να ήξερε! Εγώ την ευχαριστώ όμως τόοοοοοσο πολύ! Υ.Γ. Την γνώρισα στο event της Avon και είναι εξαιρετικό παιδί!

 
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1) Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας;
Ας είμαστε ειλικρινείς το 1ο μπλογκ μπήκε κάπως περίεργα στη ζωή μου μετά από πρόταση 3 ''φίλων''. Αγάπησα το blogging. Πάντα έγραφα. Είμαι απείρως καλύτερη στο γραπτό λόγο απ' ότι στον προφορικό. Όταν έχω προβλήματα γράφω. Αυτό κάνω και με τα συναισθηματά μου. Στους γονείς μου γράφω επιστολές, στον αγαπημένο μου γράμματα, μηνύματα ό,τι τύχει, πάντως γράφω συνέχεια και λόγω επαγγέλματος. Το All Things You Are ξεκίνησε πριν ένα σχεδόν μήνα γιατί ήθελα τον προσωπικό μου χώρο. Σαν σχέση ένα πράγμα. Και αυτενέργεια.
2) Ποιο το θέμα του blog σας, με τι ασχολείται;
Aσχολούμαι με τα πάντα. Με ό,τι μου κινεί το ενδιαφέρον, με ό,τι μου κάνει κλικ στο μάτι.
3) Από πού αντλείται την έμπνευσή σας;
Ό,τι ενέχει αισθητική αποτελεί πηγή έμπνευσης! Με εμπνέει το κέντρο της Αθήνας εκεί βλέπω κάθε μου θέμα, εκεί συναντώ τη διαφορετικότητα που επιδιώκω να υπάρχει στη ζωή και στο μπλογκ μου.
4) Σχεδιάζεται από πριν το περιεχόμενο του blog σας;
Σχεδιάζω τα ποστς μου. Αγαπώ τη θεατρικότητα, θέλω να υπάρχει σε κάθε πτυχή της ζωής μου και αυτό ακριβώς συμαβίνει και με το περιεχόμενο του μπλογκ μου. 
5) Έχετε νέες ιδέες για το blog σας;
Σαφώς, η στασιμότητα είναι τροχοπέδη του μυαλού και της ζωής. Μακριά από εμάς λοιπόν. 
6) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Έχω ένα καλό-κακό, ό,τι μου αρέσει έχω την τάση να ασχολούμαι μαζί του συνεχώς. Δεν θα αποτελούσε εξαίρεση και το μπλογκ. Οι φίλοι και οι γνωστοί με θεωρούν ψυχαναγκαστική και υπεροργανωτική. Δυστυχώς είμαι και στο μπλογκ. 
7) Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να δημιουργήσετε;
Οι ώρες που υπάρχει διάθεση. 
8) Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για εσάς;
 Δεν θα ήθελα να ξέρει πολλά εξ' αρχής. Θέλω να με ανακαλύψει από τις λέξεις μου. Και εγώ αυτό κάνω σε κάθε μπλόγκερ.
9) Ποια είναι τα χόμπι σας;
Δίαβασμα, διάβασμα και διάβασμα. Και ζαχαροπλαστική, λειτουργεί αγχολυτικά στη ζωή μου.